Campagne / Concept / Pr / Productie / Strategie

BOON. PATS-BOEM lekker zeg!

BOON

BOON, bekend van de plantaardige vleesvervangers, ontwikkelde een groots plan met twee veelbelovende nieuwe productranges om de eiwittransitie verder aan te jagen vanuit de kern van BOON: de bonen zelf. Want eiwitrijke en zo dichtbij mogelijk verbouwde bonen hebben alles in zich voor een gezond dieet met een lage milieu-impact. Daarom zijn er nu: BOON originals en BOON in saus in een duurzame kleurrijke verpakking.

Gardeners ontwikkelde de tone of voice, tagline, campagne big idea, influencer strategie en een launch event om de twee nieuwe productlijnen van BOON passend te introduceren.

Alle voordelen die de bonen van BOON met zich meebrengen zijn het vertrekpunt voor het big idea: Iedereen cheft ‘t met BOON. Want met BOON kan iedereen koken. En niet zomaar koken, maar echt lekker koken. Om dit, en de opschudding die het merk wil veroorzaken, te benadrukken bedacht Gardeners de tagline PATS-BOEM! Lekker zeg. Het is het geluid van iemand die druk bezig is in de keuken, maar ook het bijzondere wat daaruit voortkomt: een verrassend, veelzijdig en inspirerend gerecht. Het eenvoudige van in één klap jezelf en de aarde voeden.

Tijdens het Chef ‘t Zelf Food Fest werden de productlijnen geïntroduceerd. Pers, influencers en de BOONBASSADORS mochten zelf achter de pannen staan om exclusieve bonen recepten van Sandra Ysbrandy (bekend van Life4You) te creëren. Verschillende type chefs zijn de rode draad in de campagne-uitingen, pr-activiteiten én de influencerstrategie van BOON. Van sportfanaat, foodie, family chef tot impactmaker en zelfs de keukenkluns, iedereen cheft ‘t met BOON.

What we did
  • Strategie
  • Concept
  • Productie
  • Campagne
  • PR
1 Jun. 2023