Het is voor ons een simpele keuze om gewoon het goede te doen

Stap de kerk binnen en de meesten zeggen het te kunnen voelen. Een bepaalde energie die we samen hebben. Wat ons verbindt, is dat we allemaal geloven dat de wereld inclusiever en een heel stuk leuker wordt als we wat vaker kiezen voor het positieve. We geloven niet in quick wins, op de kleine geluksmomentjes na dan. En we delen dezelfde why not-mentaliteit die ervoor zorgt dat het onmogelijke altijd mogelijk is.


Zo zijn wij

Onze pay-off is: Where good things grow. Onder good things verstaan we alles wat iets goeds toevoegt aan het leven en de wereld. Om al het mooie blijvend te kunnen laten groeien, vinden we het belangrijk dat ons werk daaraan bijdraagt.

01

Can-do

Deze mentaliteit zorgt ervoor dat we altijd in mogelijkheden denken.

02

Share good things

Wij kiezen ervoor om het goede te benadrukken, dat is tenslotte where good things grow!

03

Change it

Daar zijn we niet vies van. Zonder verandering staan we stil. There’s always a way.

04

Long-term growth

Met uitzondering van korte geluksmomentjes, geloven we niet in quick wins.

Je kijkt je ogen uit

Onze kant van de kerk – wat uiteraard de mooiste en leukste kant is – is zo open mogelijk ingericht, wat past bij onze werksfeer. De ruimtes zijn gescheiden met glas en onze gezonde vegetarische lunches eten we altijd gezamenlijk beneden aan grote ronde tafels. Het middenschip van de Vondelkerk wordt vaak verhuurd voor bruiloften, bedrijfsfeestjes, yogasessies en lezingen.


Onze kerkdeuren staan altijd open voor talent. Zie je geen vacature die bij je past, maar pas jij wel bij Gardeners? Stuur ons dan een open sollicitatie.