Burn baby burn

10 feb. 2021

Practice what you preach vat aardig samen wat Gardeners vanaf vorig jaar tijdens Kerst voor klanten en niet-klanten doet. Wie een bedrijfje heeft, groot, klein, startup, scale-up, en er niet helemaal uitkomt met z’n (creatieve) concept, of gewoon ouderwetse pr nodig heeft om die consument te triggeren, kan in de Vondelkerk terecht voor 5 branduren. Dit jaar een schep er bovenop: Gardeners geeft maar liefst 3 kaarsen ter waarde van 5 branduren weg.

‘Door corona hebben we het afgelopen jaar bedrijven in moeilijkheden gezien, maar tegelijk ook ongelooflijk veel mooie initiatieven zien ontspruiten. Of het nu sociale initiatieven zijn of juist het lanceren van nieuwe producten of diensten, mensen die in tijden van crisis het goede doen of kansen zien waar we allemaal iets blijer van worden, dat is toch mooi. Geval wil ook dat juist die mensen met maximale inzet en minimale funding soms net niet die slag kunnen maken naar succes. En daar hebben we die kaars voor bedacht”, zegt Maira Evers van Gardeners.

Ondernemers, startups, goede doelen en mensen die een nieuw licht op hun zaak willen schijnen, sturen een mail naar hello@gardeners.nl Laat weten waarom jij die branduren nodig hebt (of ken je iemand die ze goed kan gebruiken) en wie weet zit je binnenkort samen met Gardeners aan de digitale keukentafel mooie plannen te smeden om je business te vergroten.