Aan de slag voor Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Reads 16 Jun. 2020

Gardeners en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden gaan samenwerken. Hiermee breidt Gardeners het portfolio uit met een tweede waterschap.

‘Gardeners heeft laten zien verschillende soorten campagnes te kunnen ontwikkelen voor waterschappen. Als Stichtse Rijnlanden doen we een beroep op de creativiteit van Gardeners. In samenwerking met ons eigen arbeidsmarktcommunicatieteam, ontwikkelen we een origineel employer branding concept. Gardeners heeft bewezen origineel en zichtbaar te zijn vanuit eenvoud. En dat is precies wat wij zoeken. De kracht zit ‘m wat ons betreft in het versterken van ons merk van binnenuit, gedragen door de medewerkers. Gardeners begrijpt dit als geen ander. Wordt vervolgd dus’, licht Charmène Sloof, Senior Adviseur Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie van De Stichtse Rijnlanden, de keuze voor het bureau toe.
De Stichtse Rijnlanden is één van de 21 waterschappen in ons land. Ze werken in een groot deel van de provincie Utrecht en een klein deel van Zuid-Holland aan veilige dijken, schoon oppervlaktewater en droge voeten.