Nieuw personeel en nieuwe klant

Reads 5 jun. 2020

lisa Kraal (30) gaat als creatief aan de slag bij Gardeners. Ze deed ervaring op bij bureaus als TBWA/Neboko en Achtung!. Sophie Poppeliers (24) maakt per september al deel uit van het bureau op account . Ze liep twee keer stage op de pr-afdeling en is sinds afgelopen najaar part-time aan het werk als account assistant.

King Louie nieuwe klant

King Louie is nieuwe klant bij Gardeners. Het Nederlandse modemerk gaat voor het eerst pr en activaties als middelen inzetten om aandacht te vragen voor nieuwe collecties. Gardeners gaat een activatie- en pr-strategie te ontwikkelen om de collectie te introduceren bij een nieuwe doelgroep en aan het merk te binden.

Jeroen Dijkema, managing director Exota (moederbedrijf King Louie): ‘Bij King Louie doen we dingen graag op onze eigen manier. De afgelopen 35 jaar hebben we gestaag gebouwd aan een solide, kleurrijk en herkenbaar merk. We voelen dat de tijd nu rijp is om ons verhaal aan een groter publiek te vertellen. In Gardeners hebben wij een partij gevonden die aansluit bij ons eigenzinnige karakter.’