Mindmentor

Alles voor jouw aandacht

designwebdesign

Iedereen is anders. En dat is helemaal goed. Mindmentor biedt een totaaloplossing voor kinderen met aandachtsproblemen. Of je nu ADHD hebt of niet.

Mindmentor heeft als missie om ieder kind met aandachtsproblemen zelfvertrouwen teruggeven. Dat doen zij met een talentgerichte aanpak, door niet zomaar te labelen en ervoor te zorgen dat alles wat nodig is, beschikbaar is onder één dak. Persoonlijke hulp in een huiselijke setting in de Mindmentor clinic wordt gecombineerd met een online platform, Mindmentorcampus, waar je in eigen tempo trainingen kunt volgen. Mindmentor opent in september 2023 haar deuren.

Gardeners ontwikkelde voor oprichters Robin en Esther de merkidentiteit, tone of voice en een website. Een ontwerp dat de merkwaarden toegankelijk, fris, inclusief en positief onderstreept. Met een logo wat symbool staat voor een hoofd vol ideeën. Een wirwar vol kansen, dromen, ideeën, gedachten. Die je kunt ontrafelen. Of niet… want het leven is niet rechtlijnig. Zo bouwen we samen aan het zelfvertrouwen van alle kinderen en bijkomende klachten.

Mindmentor doorliep het Gardeners Grow traject voor startups en scale-ups, waarbij we startende of schalende doing good organisaties ondersteunen met brand fundamentals op het gebied van strategie, design en creatie.

What we did
  • Design
  • Strategie
  • Concept
1 jun. 2023