Natuurhuisje

Natuurhuisje Praatpaadjes

ActivatieConceptPrProductie

Even niet online, maar wel verbonden.

Onbewust weerhoudt je telefoon je best vaak van het maken van verbinding met de mensen (en de wereld) om je heen. Even een appje beantwoorden of een Instagram Story bekijken, en voor je het weet ben je alweer 5 minuten aan het scrollen. Zonde, want er is zoveel moois te ontdekken. Om de campagne ‘Niet online, wel verbonden’ nog meer tot leven te brengen lanceerden we, op de eerste dag van de lente: de Praatpaadjes. Wandelingen in het bos waar je door vragen op bewegwijzeringsbordjes wordt gestimuleerd tot een leuk en/of diepgaand gesprek.

Wandelen stimuleert verbinding: met elkaar, jezelf en de natuur. Met Praatpaadjes helpt Natuurhuisje families, partners en vrienden om offline te gaan en een leuk of diepgaand gesprek te hebben in de natuur. De Praatpaadjes zijn wandelingen in het bos van Hooge en Lage Vuursche waar je door verschillende vragen op bewegwijzeringsbordjes wordt gestimuleerd tot een goed gesprek. Zo ben je even niet online, maar voel je je wel verbonden.

De activatie startte met een lancering voor influencers en pers. Het werd goed opgepikt en al snel volgde een brede coverage van AD tot Gooi en Eemlander, van Wandel.nl tot Nicola Dow.

  • activatie
  • concept
  • pr
  • productie
30 mei. 2024